top of page
9BD653F3-C942-437D-91A2-63484CDA9F04.jpeg

Reiki

Reiki

Reiki är en uråldrig avslappningsform med ursprung i Japan. Reiki lugnar ditt nervsystem, men fyller också på med livsenergi och kan ge läkning på flera nivåer samtidigt både känslomässigt, fysiskt och energimässigt. 

Under en reikisession sjunker stressnivån i kroppen vilket kan hjälpa kroppens förmåga till självläkning och återhämtning.

Reikienergin ger ofta en djup avkoppling och känslor av lugn, trygghet och välbefinnande. 

Du kan känna av fysiska sensationer som värme eller kyla, pirrande känslor i kroppen

Du kan få upp mentala bilder, minnen eller budskap.  

Ibland behöver vi hjälp att landa i lugnet och då kan Reiki vara väldigt effektfullt.  

Hos mig kan du boka en fysisk Reikisession i Stockholm eller Reiki på distans. På distans har jag möjlighet att hjälpa dig vart du än befinner dig,

det är samma energi som jag använder vid en fysisk session. 

En session kan hjälpa dig att återställa balansen i kroppen, sinnet och själen, och skapa ett lugn inom dig. Du kan också känna dig påfylld och energisk, få mental klarhet, nå djupare i din egen intuition, känna känslor du inte visste du behövde känna, allt är som det ska. Reiki på distans kan upplevas som extra kraftfull eftersom du är i din egen hemmatrygghet och kan slappna av snabbare. Känslan kan beskrivas som att "komma hem" igen och det är lätt hänt att en somnar som mottagare av reiki.

Under en distanssession befinner du dig vart du vill men gärna någonstans där det är lugnt och du kan slappna av. Jag skickar energi till dig under en avsatt tid. Efteråt är du varmt välkommen att svara med vad som än har kommit upp eller känts inom dig.

Under en fysisk reikisession får du slappna av på en behandlingsbänk helt fullt påklädd, tryggt under en filt, medans jag lägger mina händer på olika punkter på din kropp. Vid handpåläggning skapas hormonet Oxytocin som vi brukar kalla vårt må-bra-hormon. 

Plats enligt överenskommelse i Stockholm.  

Betalning sker innan sessionen via swish. 

Distans 40 min 660 kr
Distans 60 min 990 kr

Fysisk på plats 60 min 1440 kr

Reiki & djur

Jag har alltid älskat djur och känt en djup kontakt med djurvärlden & jag har märkt att djur brukar älska att få ta emot reiki. Jag har även känt att djur älskar att få bli hörda och sedda när jag kommunicerat med dem, som att det är något de längtat efter djupt. Min bild är att vi alla är samma i grunden, så även hos djur stödjer reiki djurens naturliga läkeprocesser och kan ge en djup avslappning. Om ditt djur är allvarligt sjukt eller skadat är det dock en veterinär som behövs. 

 

Jag erbjuder både distansreiki till djur men även fysiska sessioner hemma hos djuret (i Stockholmsområdet). Vid hembesök kan djuret visa tydligt vart den vill ha beröring men det kan också vara avvaktande och då inleder jag med distansreiki tills djuret slappnar av. 

Vid en distanssession med ditt djur vill jag gärna ta emot en bild från dig på djuret och djurets namn, så att jag kan fråga om lov innan. Hur du som ägare känner inför en session kan också påverka så det är viktigt att du känner tilltro och lugn. Om du vill dela med dig av djurets mående innan så går det bra, då kan jag fokusera på det som behövs just nu och annars går alltid energin dit den behövs ändå.  

Efteråt skriver jag ner det som kommit upp under sessionen eller om djuret kommunicerat något till mig, så att du som ägare får en återkoppling. 

Reiki djur

Fysisk reiki på plats ( i Stockholmsområdet) eller på distans

60 min 1200 kr 

Sagt om mina reikisessioner

" Det var en avslappnade och skön stund för kropp och själ. Energin kändes starkt och var 100 % i rummet även om du befann dig på en annan plats. Kände mig helt hållen och bekväm under tiden. Jag var avslappnad och upplyft efteråt. Nästan lite euforisk. " 

"Somnade nästan. Märkte tydligt hur min puls gick ned och även andningen blev lugnare. Härligt, tack! "

"Det här var det skönaste jag känt på länge"

"Kom fort ner i djup avslappning, det var väldigt skönt. Kom inte ihåg när jag kände mig så lugn och avslappnad. Jag somnade nästan, och då var jag inte ens sovtrött innan. Tack Cajsa" 

" Tack för igår. Jag ställde ingen klocka, så jag somnade. Min upplevelse var först en sval kyla över hela kroppen, fast jag frös inte. Först snurrade tankarna i huvudet och jag hade svårt att fokusera. Tillslut lugnade det ner sig och jag kände att jag kunde andas igen. Såg även ett vitt ljus på en mörk himmel. Vill gärna göra detta igen. "

bottom of page