top of page

late nights in the middle of june

lyssnar på den här låten mkt nu

särskilt under mina små danspauser här i hemmajobbet, visst gör ni dem också, danspauserna alltså? bästa sättet att höja sin energi ju.


Usually I put something on tv so we never think about you and me


Åh när man vet att man har saker att prata om men verkligen inte vill prata om sakerna för sakerna kommer troligtvis innebära ärlighet, sårbarhet, kanske besvikelse, sorg, kanske ett avslut..så ett avsnitt till bara.


I just wish that I could give you that

that look thats perfectly un-sad


x


och sen den här såklart, vet inte varför men gillar verkligen att dansa till den här. mmm. kiss it better, otroligt sexig låt bara.

och sen den här då. tycker den är stor, känns mäktig, som coldplay ibland. på fredag ska jag se krunis live (live live live sa hon live? jaa! första konserten på sååå länge) och jag hoppas att han spelar den här då. kanske är den för lång? vi får väl se..


han är så fin med orden.
så nu har ni något att lyssna på i kvällen och kanske dansa till vad vet jag om vad ni gör på era kvällar?


jag har börjat meditera mer nu när jag har mer tid själv och just nu är det spännande och skönt. jag har hittat tillbaka till joe dispenza och just nu känns det som det bästa för mig. jag älskar musiken, upplägget med andning, att bli till nobody nowhere i den oändliga rymden (så avstressande), att känna tacksamhet och att visualisera sina drömmar, men också..hans röst.. alltså han måste ha en så otrolig aura för jag vill typ gifta mig med honom och förstår inte riktigt det eftersom jag inte alls känner honom. eller jag förstår ju att det är hans energi, men ja, som sagt, han har en magnetism som existerar. hehe


och det är ju så där med meditation, kanske man har en rutin, sen kanske man faller ur den sen hittar man tillbaka, och sen vill man byta, testa något nytt, eller så har man aldrig testat och då tar det kanske bara ett tag innan man hittar det som passar som man tycker om. men jag är glad att det finns och att jag lyckas återkomma till det för det gör all skillnad märker jag, för mig just nu. det är en viktig del i hur jag vill må, har jag märkt. finns massa på youtube med dr joe om du blir sugen.


all kärlek<35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

jag gick ur en relation och tänkte att jag mådde rätt gött och var nöjd stolt och kände mig som en stor stark (ja jag kände mig som lite av en levande ölreferens). men sen har det bara kastats upp sak

sorgen

bottom of page