top of page

hej loves!

åh vad ska man ens börja?


här kommer du få känna med mig, vara med mig, i allt som sker och allt som inte sker. jag vill dela allt med dig, det som är ljuvligt och det som gör ont, allt ska få plats. vi är ju allt och inget på samma gång, så jag antar att det kommer bli samma här. allt och inget.

så jag vill dela min dag med dig, dela en stund av din tid. din värdefulla tid. och ååh det är så mycket jag vill dela med dig, om tiden, om kärleken, om sorgen, om livet, om läkning på alla plan, om naturen, om musiken, om meditationer, om lusten, om natthimlen, om insikterna och om när man faller, ja men om allt.


just nu spenderar jag mestadels min tid i landskapen kring sorg, förändring och att skapa sitt eget drömliv i balans som utgår från en inre sanning, där man håller sig grundad på jorden men styrs av intuitionen och drömmarna, och där man är allt som man vill vara, precis allt och där man mår liksom gött.. hur gör man ens det?


vi gör det tillsammans!


/ C

34 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

jag gick ur en relation och tänkte att jag mådde rätt gött och var nöjd stolt och kände mig som en stor stark (ja jag kände mig som lite av en levande ölreferens). men sen har det bara kastats upp sak

sorgen

bottom of page